Friday, 27 May 2011

Stampfairy - Herb patriot


Hallo! Vandaag hebben we weer een nieuwe release van Stampfairy en deze week heeft Gerda een collectie getekend van Herb de beer die de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag aan het vieren is. Het was dan ook meteen makkelijk om te kiezen in welke kleuren ik mijn kaart ging maken, namelijk de kleuren van de Amerikaanse vlag. Ik heb een rode kaart genomen en daarop een laag blauw gestreept papier geplakt. De bovenkant van het gestreepte papier heb ik rond afgesneden. Om de ronde vorm te krijgen heb ik een schotel op het papier gelegd en de rand met een potlood afgetekend. Daarna even netjes afknippen en voila ik had een ronde bovenkant. De sterretjes zijn stickers. Ik heb Herb ingekleurd met potloden en zijn ogen zijn gekleurd met een zwarte glaze pen. De afbeelding heb ik uitgesneden met de vierkante nestabilities. De tekst is een freebie die bij deze Herb patriot collectie hoort. Ik heb het randje en de hartjes gekleurd met een rood potlood en daarna heb ik de cirkel uitgeknipt.
Ik wil met mijn kaart meedoen aan de challenge van Stamptacular sunday waar ze tenminste één beer op je kaartje willen zien.

Hello! Today we have a new release from Stampfairy and this week Gerda has drawn a collection stamps from Herb the bear who is celebrating independence day. It was really easy to choose the colours for my card, because I used the colours from the american flag. I used a red card and added a layer of blue striped paper. I used a plate to cut a round shape on top of the blue striped paper. The stars are peel offs. I have coloured Herb with my pencils and I coloured his eyes with a black glaze pen. The image is cut out with the square nestabilities. The sentiment circle is the freebie from the Herb-patriot collection. I have coloured the edge and the little hearts with a red pencil and then I cut it out.
I want to enter my card in the Stamptacular sunday challenge where they want to see at least one bear on your card.


En dit is de gehele Herb-patriot collection.

This is the whole Herb-patriot collection.

******************************************************************
IMAGE: Herb-patriot from Stampfairy
PAPER: Red cs and blue striped paper
ACCESSORIES: Pencils, black glaze pen, star peel offs, white gelpen, square nestabilities.

5 comments:

 1. Love the stars and strips here...great coloring too! These bears are just the cutest!

  ReplyDelete
 2. Dit is ook al zo´n lieverdje!
  Groetjes Nicolet

  ReplyDelete
 3. Een hele leuke kaart en erg mooi ingekleurd!
  Groetjes, Sandra

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails