Sunday, 26 February 2012

Wryn is painting the flowersHallo, vandaag laat ik weer eens een Tiddly Inks kaartje zien. Er zijn de laatste tijd zoveel leuke nieuwe Wryns uitgekomen, maar ik was er nog niet aan toegekomen om een kaartje mee te maken. Voor vandaag heb ik de afbeelding Wryn - Heartfelt love gebruikt en de afbeelding flower garden. Op de oorspronkelijke afbeelding van Wryn, is een hartjes aan het verven, maar het leek mij  leuk om haar deze vrolijke bloemen in te kleuren. Ik heb op mijn kaart eerst de afbeelding flower garden geprint en ook de hele toepasselijke tekst en Wryn is op een apart stukje papier geprint. Beide zijn ingekleurd met potloden. Voor de ogen van Wryn en de ogen van de bloemen heb ik een zwarte glaze pen gebruikt. Ik heb Wryn uitgeknipt en met foamtape op mijn kaart geplakt.

Hello, today I am showing you a Tiddly Inks card. Christy from Tiddly Inks has released lots of new cute Wryn images lately, butunfortunately I didn't have time to make a card with them. For today I have used the image Wryn - heartfelt love and the image Flower garden. On the original image Wryn is colouring in some hearts, but I thought it would be fun to let her colour the flowers from the Flower garden. I have printed the flower garden and the sentiment on my card and on a piece of scrap paper I printed Wryn. I coloured both images with my pencils. I used a black glaze pen for Wryn eyes and the eyes of the fowers. I have cut Wryn out and adhered her on my card with foamtape. 

********************************************************************************
IMAGE: Wryn - Heartfelt love and Flower garden from Tiddly Inks
PAPER: White cs
ACCESSORIES: Pencils, black glaze pen, foamtape. 

10 comments:

 1. This is lovely. What a neat idea to have her colouring the flowers. Well done Larissa!
  Luv, Babs xo

  ReplyDelete
 2. Larissa, this is beautiful! I love the way you have Wryn colouring in the flowers - fantastic idea. Such a sweet and cheerful card with a lovely sentiment. Love it!
  xx

  ReplyDelete
 3. Oh my...my favorite card award! This is outstanding Larissa. I love it to pieces!

  ReplyDelete
 4. vraiment qu'elle est adorable! biz

  ReplyDelete
 5. LOVE this, hun! I never thought of using her on a different background. :)

  Thanks for stopping by my blog. I've been out of it lately. Hopefully I can get back into it now. :)

  ReplyDelete
 6. wow this is so gorgeous larissa.i love the sweet wryn and all the pretty flowers ;D

  xx coops xx

  ReplyDelete
 7. Wat een mooie vrolijke kaart!!

  Mag ik vragen welke potloden je gebruikt en of je ze ook doezelt? En je papier welke gebruik je als je kleurt met potloden?

  Zo op de foto lijkt het namelijk of je met markers kleurt zo mooi helder zijn je kleuren! Dat lukt mij niet met mijn Derwent, maar misschien moet ik mijn potloden gewoon vaker gebruiken oefening baart kunst.

  ReplyDelete
 8. Hoi Sientje,

  Bedankt voor je commentaar! Ik heb voor deze kaart grotendeels prisma potloden gebruikt en die zijn inderdaad wat feller dan de derwents. Maar met de derwents kan het ook wel hoor. Gewoon flink aanzetten en dan goed uitdoezelen (het oranje bloemetje is wel met derwents gedaan).

  Ik gebruik heel veel soorten papier, dit is op papier met een lichte structuur gedaan, maar dat is niet goed te zien op de foto. Verder gebruik ik heel veel correspondentiekaarten van Bruna of de Hema. Het is gewoon testen wat je het beste bevalt....

  Liefs,
  Larissa

  ReplyDelete
 9. So pretty...those are the cutest flowers with their smiling faces!

  ReplyDelete
 10. OH MY gosh - so adorable!!! Love her and those fabulous flowers!
  hugs,
  M

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails