Monday, 4 February 2008

Beterschapskaartjes

Deze twee beterschapskaartjes zijn gemaakt van ecru papicolor papier. Ik heb met mijn silhouette het rechthoekje gemaakt waar de vlinders uit zijn gesneden. De grootste vlinder heb ik weer voor de andere kaart gebruikt. Het bruine achtergrondje is van Rayher (geloof ik). Het is een heel mooi glitterpapiertje, maar helaas zie je dat niet goed op de foto. De tekst is op de kaarten geprint. Op de onderste kaart heb ik het kader geëmbost en daar binnen een klein vierkantje van het bruine glitterpapier geplakt.

These two get well cards are made from ecru papicolor paper. With my Silhouette I made the butterfly-rectangle. The biggest butterfly was used on the second card. The brown background is a really nice glitter paper from Rayher (I believe). It really sparkles, but you can't see it very well on the picture. I printed the text on the both cards. I embossed the square on the second card ans in the inside I put a little brown square from the glitter paper.


Edit: Ik heb nieuwe foto's gemaakt en nu is iets beter te zien dat het bruine papier een glitterpapiertje is. Ook is te zien dat ik één kaartje heb omgebouwd naar en felicitatie kaartje.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails